What kind of person are you Tag ~ TAGS WITH ELINE

different-people-simple-illustrations-2-kinds-people-inoffensive-2

Hoe eet jij je chocoladereep? Het internet staat vol met deze plaatjes: twee verschillende manieren om iets te doen. Ik herkende mezelf echt wel in het grootste deel van deze plaatjes en besloot er een Tag van te maken om erachter te komen wat voor persoon ik ben…. 

Ik heb alle plaatjes gevonden op deze website.

De eerste afbeelding is al lekker herkenbaar. Ik eet mijn chocoladereep altijd in blokjes. Meestal breek ik eerst een rijtje af en dan hap ik de blokjes van dat rijtje… Haha leuke informatie ook om te delen! Is er overigens iemand die gewoon begint met happen?!

different-people-simple-illustrations-2-kinds-people-inoffensive-3

Ook hier kies ik voor het linker plaatje. Als ik een boek lees gebruik ik altijd een boekenlegger! Als ik die toevallig niet kan vinden scheur ik een stukje papier uit de krant of zoiets, maar mijn bladzijde omvouwen ow nee echt niet! Dat is toch ook zonde?

different-people-simple-illustrations-2-kinds-people-inoffensive-4

Dit is een leuke want ik doe dit elke keer anders. Meestal snijdt ik mijn boterham niet, maar ik moet toch voor de linkse kiezen omdat ik dat het meeste doe. De gele versie pas ik toe als ik tosti’s maak en soms snij ik mijn brood zelfs in het midden van boven naar beneden (over de lengte). Net waar ik zin in heb dus…

different-people-simple-illustrations-2-kinds-people-inoffensive-5

Waarschijnlijk denken veel mensen dat mijn telefoon eruit ziet op het linker plaatje omdat ik nooit zo actief ben op mijn telefoon maar nee… Ik heb echt een hekel aan notificaties en open ze dan ook vaak meteen zodat het er rustiger uitziet. Of ik ze dan ook lees en erop reageer is een ander verhaal. Dat doe ik meestal als ik er tijd voor heb, dus in de trein of in de pauze of vlak voordat ik ga slapen… Overigens vind ik het linker plaatje wel een beetje overdreven ik heb namelijk nooit zoveel Facebook en Instagram notificaties (meestal maar 2) en ik heb ook maar 6 mensen op Snapchat haha.

different-people-simple-illustrations-2-kinds-people-inoffensive-6

Ik heb een hele tijd een groene koptelefoon gehad en vaak is die geluidskwaliteit ook beter. Maar voor het sporten en fietsen en om mee te nemen zijn de oortjes toch makkelijker, dus ik ga voor het linker plaatje omdat ik nu weer terug ben met de oortjes.

different-people-simple-illustrations-2-kinds-people-inoffensive-7

Weer een telefoon gerelateerd plaatje en ik kies weer voor de linker. Ik heb zo weinig apps op mijn telefoon dat het prima gewoon in mijn menu kan staan. Op mijn startscherm heb ik zelfs alleen maar Whatsapp en Facebook staan… Wel heb ik ooit in de trein mijn apps gesorteerd op kleur, maar ja je moet iets doen als je vertraging hebt…

different-people-simple-illustrations-2-kinds-people-inoffensive-8

Links! Geen uitleg meer nodig denk ik zo… Gebruikt er hier iemand een andere zoekmachine dan Google trouwens?

different-people-simple-illustrations-2-kinds-people-inoffensive-9

Sushi eet ik eigenlijk gewoon met mijn handen en in een restaurant probeer ik het wel met stokjes omdat dat gewoon makkelijker is dan een vork. Overigens gebruik ik wel die kindersokjes die makkelijker zijn… Voor het andere Aziatische eten (bami en rijst enz.) gebruik ik wel gewoon een vork…

different-people-simple-illustrations-2-kinds-people-inoffensive-10

En again links… Het is sneller en een stuk rustiger…

different-people-simple-illustrations-2-kinds-people-inoffensive-11

Links! Ik moet nog steeds wennen aan de automaten in Amerika…

different-people-simple-illustrations-2-kinds-people-inoffensive-12

Rechts voor de verandering. Ik ben eigenlijk altijd eerlijk over mijn verjaardag. Ik ben namelijk oud genoeg voor de meeste dingen op internet (online aankopen) en ik zie het nu niet als iets wat zo mega privé is. Op Facebook staat ook mijn echte verjaardag.

different-people-simple-illustrations-2-kinds-people-inoffensive-13

Wifi namen… Wij hebben gewoon een standaard naam en verder maak ik contact met de wifi in de trein, de bus en op school die ook een standaard naam hebben. Wel hebben vrienden van mij gekke namen voor hun netwerk wat ik dan ook wel weer leuk vind.

different-people-simple-illustrations-2-kinds-people-inoffensive-14

Links…. Ik vind de rechtse horloge ook leuk, maar toch gewoon links. En als het gaat om analoog vs. digitaal maakt het me niets uit. Ik kijk namelijk net zo vaak op de magnetron, mijn telefoon en mijn laptop als op de gewone klok.

different-people-simple-illustrations-2-kinds-people-inoffensive-15

Ik kijk televisie op mijn laptop. Dat klinkt wel grappig zo, maar het is heel simpel. Ik heb geen televisie en wel Netflix en YouTube. Thuis zit ik ook vaker op mijn laptop, al vind ik televisieavondjes ook wel gezellig!

different-people-simple-illustrations-2-kinds-people-inoffensive-20

Ik ben altijd zo bang dat ik door mijn wekker heen slaap, dus ik zet er 3: 6:55, 7:00 en 7:05. Ik wil er altijd om 7 uur uit, maar ik blijf meestal toch gewoon liggen tot de laatste wekker…

Ik ben ook heel benieuwd naar jullie antwoorden en wat voor jullie heel herkenbaar was, dus let me know!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s